dinsdag 27 oktober 2009

kerstkaarten

Afgelopen weekend hebben we weer aan de kerstkaarten gewerkt. Voor onze moeder hebben we er al 48 kaarten klaar. Voor onszelf hebben we er 42. We moeten er voor onszelf nog ong 10 maken, en dat willen we doen met het maggie papier en maggie/stempel. Dus moeten we nog even een tot anderhalf week wachten, voordat P&P deze items binnen krijgt.Deze kaarten zijn gemaakt met SEI Wintersong. Het was erg leuk papier.


Aankomend weekend gaan we weer eens wat anders maken dan kerstkaarten. We gaan dan werken aan die 100 kaarten uit de oude papierdoos.Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

woensdag 21 oktober 2009

Maggie's

Gisteren hadden we de kriebels om een kaart te maken met onze nieuwste maggie's. Het was er eerder niet van gekomen. Maar het ging zo lekker dat we er ieder 2 gemaakt hebben. Alleen we laten ze niet alle 4 zien.
We hebben de kaarten gemaakt met het papier van Magnolia. We vinden dit wel super gaaf papier.
Alle drie de kaarten zijn ingekleurd met distress ink. wij vinden dat het lekkerste en het snelste werken.
Soms als ik een kleur niet heb, dan meng ik de kleuren op mijn bord en zo krijg je dan vaak wel de leukste kleuren.Onlangs kregen wij van onze lieve Ingeborg een kaartje voor het overlijden van onze poes. Dat was natuurlijk super lief. Het model van de kaart vonden wij zo leuk dat wij er natuurlijk ook een kaart mee moesten maken.
Dus Ingeborg bedankt!!!!, de onderste kaart is volgens haar model.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

maandag 19 oktober 2009

kaartjes uit de oude doos

Helaas een paar kaartjes die we eerder al gemaakt hebben. We hebben dit weekend weinig zitten freubelen omdat Ella weekenddienst in de apotheek had, en we ook nog zijn wezen shoppen. We hebben eindelijk de eetkamerstoelen die we zo mooi vonden gekocht.Deze beide kaarten zijn gemaakt met het papier van Bo Bunny, de zomerlijn.Marjan was zaterdag bij P&P en zag daar dat Kim toch nieuwe papiertjes kocht, wij zullen je niet bestraffen hoor, want wij hadden vorige weekend nieuwe papiertjes gekocht. Kim heeft al meer dan 30 items gemaakt met oud papier en wij helaas nog niet.
We zullen er de komende 2 weken ook nog geen tijd voor hebben want we willen eerst onszelf en voor onze moeder de kerstkaarten afmaken.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

maandag 12 oktober 2009

Bedankt

Allereerst willen we iedereen die een lief woordje of kaartje heeft gestuurd bedanken.
Het doet ons goed dat mensen aan ons denken.
Gisteren hebben we weer zitten freubelen en veel dingen gemaakt.
Alleen kunnen we niet alles laten zien omdat er items bij zijn voor het komende SBM.
Ook hebben we weer een aantal kerstkaarten gemaakt en die moeten we nog fotograferen. We zijn voor onszelf nu bijna klaar met de kerstkaarten, dan kunnen we hierna moeders weer een keertje helpen. Ze vindt het leuk om het samen met ons te doen.Deze Lo hebben we een paar weken geleden al gemaakt, met een foto van onze vakantie in Durbuy, Belgie
Hij is gemaakt met een oudere lijn van MME. De kleuren van het papier komen precies overeen met de stenen muur.
De cirkel hebben we gemaakt met de cirkelsnijder en magneetmat van Memory Keepers.
Het is echt een ideaal apparaat. Wel even oefenen maar na 2-3 keer heb je onder de knie.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

dinsdag 6 oktober 2009

heerlijk kaartenweekend

Afgelopen weekend hebben we bij P&P geholpen met het geven van de workshops. We vonden het super om te doen. Heidi heeft van ons beide foto's gemaakt tijdens het geven van de workshops, Heidi bedankt.
Er zijn leuke kaarten gemaakt.

Bij onze reakties was er een vraag waar wij onze challenge vandaan halen. Het antwoord is: google naar MOJO kaarten: www.mojomonday.blogspot.com of www.stamping411.blogspot.com of www.fridaysketchersblog.blogspot.com of www.cardpatterns.blogspot.com verder als we ergens een sketch zien staan slaan we die op in onze computer.
Alleen in voor ons het weekend niet leuk geeindigd, we hebben zondagnacht onze poes Gizmo na een hersenbloeding moeten laten inslapen. Gizmo is 16 jaar geworden, dat is natuurlijk een hele leeftijd. We hebben hem gekregen toen we in voor het eerst op onszelf gingen wonen.
We zijn er zeer verdrietig om. Dus de komende dagen hebben we geen zin om te gaan scrappen.Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins