woensdag 16 december 2009

gezellige kerstversieringen

Ja over ruim een week is het alweer kerst, de tijd vliegt vooral als je druk bent en van alles nog wilt doen. Elk jaar maken wij iets om ons huis mee te versieren en dit jaar hadden we geen zin om kerststukjes te maken met kerstgroen, daarom hebben we iets van papier gemaakt. Het idee staat op Truike Bron.com en we hebben het niet alleen voor ons zelf gemaakt maar ook een stel van die boompjes voor onze moeder en zus. De flesjes hebben we verzwaard met schelpenzand en ze staan leuk in onze kamer



En om toch wat kerstgroen te hebben, staan deze twee flesje gevuld met een klein bloemetje met kerstgroen. Alleen denk ik dat ze de feestdagen niet halen dus volgende week toch nog even naar de bloemist voor 2 nieuwe boeketjes.



Het volgende item is al 2 jaar oud maar toch steeds leuk om neer te zetten. Het zijn de letters van het grote alfabet bekleed met kerstpapier.



Nu moeten we nog menu-kaarten en kadolabels maken. Ook zijn we nog bezig met een aardigheidje te maken voor onze collega's en dat zijn er 45 stuks bij elkaar, maar dat laten we volgende week pas zien. Anders is misschien de verrassing voor onze collega's eraf, want er zijn er bij die ons volgen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

3 opmerkingen:

Karin zei

Hey Marjan en Ella, wat leuk gemaakt allemaal zeg...
Ik wens jullie allebei hele fijne feestdagen...

Heidie zei

wat een leuke dingen hebben jullie weer gemaakt.

Fijne feestdagen.

liefs Heidie

Paulien van den Bosch zei

Oh wat schattig allemaal!!!! Vind die boompjes ook zo leuk!