woensdag 4 november 2009

100 kaarten

Afgelopen weekend hebben we weer een paar kaarten gemaakt voor onze uitdaging van 100kaarten van oudere papierlijnen. Ook de twee kaarten voor de challenge zijn hiermee gemaakt. Dus we hebben er nu 23 klaar.
De eerste kaart is niet geheel duidelijk gefotografeerd, want op het paarse item is een bloem met distress embossing ink gestempeld en met kleurloos embossingpoeder bewerkt.Jammer genoeg zie je dit niet op de foto.

De eerste lijn is van Quick Quotes Paper. Hier hadden we al eerder een kaartje meegemaakt en nu weer deze. Het blijft mooi papier. De foto is alleen een beetje wazig maar het idee is wel te zien.

De blauwe lijn is van Anna Griffin en de stempel op beide kaarten is dezelfde stemepel van Hanna stempels, een leuke serie met een volwassen uitstraling. Het papier lag al een paar maanden in de kast en steeds nog niks meegedaan. Nu de kaarten klaar zijn vinden we het papier toch wel weer kleurrijk.We moeten nu eigenlijk eerst ons vakantieboek gaan afmaken, daar moeten we eerst eens de foto's voor gaan uitzoeken want het basisboek is zover af. En dan nog de laatste kerstkaarten, voordat we weer aan onze uitdaging kunnen verder gaan.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

3 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie kaarten meiden en succes met het vakantieboek!

Ingrid zei

Door de titel dacht ik dat jullie de 100 kaarten hadden gehaald. ;-) De kaartjes zijn allemaal leuk geworden.

nora zei

leuke kaarten hebben jullie gemaakt.Groetjes Nora