zondag 17 mei 2009

freubelen

Het was vandaag slecht weer om buiten iets te ondernemen, dus werd het een freubeldag.
We zijn bezig met een boek over een workshop Italiaans koken met het werk van Marjan.
Daar zijn we nog wel even mee bezig, want we vinden het niet leuk om het hele boek in een keer af te maken. We houden van afwisseling. Als het boek af is laten we hiervan een deel zien


Deze dubbele LO hebben we onlangs gemaakt, de foto's zijn van de schaapskooi in Zuid Limburg, waar we vorig jaar een weekendje met de familie zijn geweest.
Dit was het laastste weekend dat de lammetjes in de schaapskooi waren, ze gingen de volgende week naar de heidevelden. Het waren er ontelbaar veel in die schaapskooi.


Op de linkse foto van de Lo zie je een lammetje wat verlamd was, hij liep met een looprek. Het was heel aandoenelijk om te zien. Ze hadden dit al eens eerder gedaan, en dat lammetje loopt weer normaal.

Het papier is van Cloud9design, serie floral spice. De kleuren kwamen goed overeen met de foto's.

Hier nog een paar kaartjes die we gemaakt hebben.
Dit kaartje is gemaakt voor een jarige. Papier is van The Paper Loft, serie Slug-Bug. Natuurlijk weer onze favorieten kleuren, bruin/blauw. Stempels zijn van Cooking serie. Daar kan je heel veel variaties mee maken.

Deze kaart is voor een dochtertje van onze scrapvriendin, Merel. Stempel is van de Magnolia lijn Butterfly en is ingekleurd met derwentpotloden. Het papier komt uit onze verzameldoos. We hebben het papier genaaid met de naaimachine.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de Twins.3 opmerkingen:

sylvia zei

wat een mooie kaartjes! echt super
groetjes sylvia

Ellen zei

Wat een mooie LO van de lammetjes en ik hoop dat ook dit verlamde lammetje straks weer zelf kan lopen.
Erg leuke kaartjes !!

Anoniem zei

Meiden Merel vond de kaart helemaal geweldig en het potlodendoosje viel zeer goed in de smaak. Ze wil hem volgende week gelijk op school laten zien met de potloden erin.

Groetjes Mirjam