woensdag 21 januari 2009

kaarten

Zo eerst even wat plaatsen. Deze kaartjes komen wel uit onze verzameling, maar ik moet nodig eens wat nieuwe kaarten maken. Maar de laatste tijd zijn we druk met lo's en boekjes. Ik heb net nog wat nieuw papier gekocht ( als of we niks in huis hebben) van heide grace, het is de valetine lijn maar daar heb ik niks mee, ik ga er gewoon leuke kaarten mee maken. Ook hadden ze bij P&P nieuwe stempels van imaginisce, daar heb ik gelijk een paar van ingeslagen ( dat kan met zo'n leuk prijsje van 1,25)Deze kaarten zijn allebei al verstuurd, en de bovenste staat nog steeds bij die dame in de kamer, omdat ze het zo'n leuke kaart vond en hij paste qua kleur precies in haar huis.
Het is toch leuk om dat dan te horen.


De kaarten zijn "oud"gemaakt mbv babydoekjes, dit is een handige tip die wij van Paulien hebben. Het kaartje is toch leuk geworden ondanks dat het van die zoete kleuren zijn.

Bedankt voor het kijken op ons blog, veel liefs de twins.


.

1 opmerking:

jolan zei

hey girlies..... heb aardigheidje meegenomen voor jullie from the States! Ik zal jullie als ik terug kom geld geven voor de pillies! Super thx maar eentje werkt zoals gewoonlijk niet! Lol. Pfff slecht voor je credit card! Maar tis hier su fun!