zaterdag 18 april 2015

avondje freubelen


Gisteren even een avondje freubelen met een vriendin. Eerst te veel zitten kletsen zodat het al 9 uur was voordat we eindelijk eens begonnen. Maar toch nog ieder 2 kaartjes gemaakt.


het eerste kaartje is van Marjan, een idee van pinterest, nu maar eens uitproberen.
Het papier is van SU de irresistibly yours specialty series. Super gaaf papier wat je nadat je het bewerkt met verschillende kleuren inkt een gaaf dessin wordt.  Na het bewerken met inkt even het overtollige inkt van het papier wrijven. Want het papier  ( voor diegene die het niet kennen ) is bewerkt met glimmend dessins waar geen inkt op houdt. En daardoor krijg je dit mooie patroon zichtbaar.
De kleuren die hier gebruikt zijn, zijn : coastal cabana, pool party en bermuda bay
De stempel is Crazy about You van SU. Het woord `you ` is gestanst met een stans van Simon Says Stamps, die past precies bij de woorden van de stempel crazy about you.  De bloem van de stempel is in 3d geplakt.


De tweede kaart is gemaakt door Ella. ook na een idee van pinterest.  Ook zij heeft gebruik gemaakt van hetzelfde papier en bewerkt met de kleur : strawberry slush. De stempel is Sheltering Tree. verder heeft zij gebruik gemaakt van de kleuren: pretty in pink, pear pizzaz, always artichoke en early espresso.

Verder hebben we vast het kaartje voor "You can create it" voor de maand april al gemaakt maar daar moeten jullie nog even op wachten tot 1 mei.


Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


woensdag 1 april 2015

you can create it


Dit is onze creatie van april van You Can Create it geworden.
We hebben het calypso coral cardstock we niet gebruikt.
De basis cardstock is Basic black, daarop crumb cake en pistachio pudding.
De pistachio pudding hebben we gestempeld met Something lacy met pistacio inkt.
Met de Hello You thinlits dies hebben de het word Hello uitgestanst.  Daarachter hebben we een stukje Windows sheet geplakt en daarachter  In Color sequin assortiment.

We zijn benieuwd wat de andere weer allemaal bedacht hebben.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins