maandag 30 december 2013

Authentique uit de oude doos


Dit zijn weer wat kaartjes die we de afgelopen maand hebben gestuurd naar de jarige mensen die wij kennen
We zijn het oude papier aan het opmaken. En dat is nog heel veel.
Deze kaartjes zijn gemaakt met papier van Authentique.
Bovenste is de lijn Glowing.  De hexagonvlakjes zijn gestanst met een stans van STampin up. De tekststempel is van pti en gestempeld op Modern Label stans van Su.


Deze 2 kaartjes zijn gemaakt met de lijn Enchanted van Authentique. Het is eigenlijk een halloween lijn, maar de achterkant van het papier is voor andere doeleinden ook te gebruiken.  De bloemen zijn gestempeld van Su Field Flowers. Het is een 2 stappen stempel, waarbij je een stampin-a-magic bij gebruikt om het precies goed te kunnen stempelen.


We willen iedereen een prettige jaarwisseling toewensen. En een gezond 2014  met veel freubelplezier .

Bedankt voor het kijken op ons blog. groetjes de twins.

maandag 23 december 2013

lay-out van onze foto shoot


We hebben afgelopen zomer een foto shoot gedaan voor onze ouders die in oktober 50 jaar getrouwd waren. En natuurlijk hebben we met die foto 's ook nog wat layouts gemaakt. Deze hangen in een wissellijst gekocht bij Action. 
We hebben ze in het trappengat opgehangen. De laatste foto is niet helemaal goed van kleur. Had er geen flits bij gebruikt, maar toch wel duidelijk te zien.


Het papier is van Carta bella. helaas weten we niet meer welke lijn, het was een oude van vorig jaar.
De foto's zijn gemaakt bij Steenfabriek de Bossewaardt. Gemaakt door Stijlfotografie.
We zijn anneke erg dankbaar voor deze mooie foto's.

Er was een vraag geweest wat PTI is (het ging om de stempels van het sleetje en konijntje) PTI is Papertray Ink, een bedrijf in amerika voor stempels, stansen, inkten en papier. Elke maand hebben ze nieuwe dingen.

Ook willen we jullie allemaal prettige Kerstdagen toewensen. Geniet samen met elkaar van deze dagen.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

zondag 15 december 2013


Hier weer een aantal van onze kerstkaarten die we verstuurd hebben dit jaar. Het dessinpapier is van SU. Winter Frost specialty designer series paper, en de stempel is Festive Flurry. Dat is een stemel in combinatie met een framelits. We hebben het gestempeld op wit papier van Su in de kleuren Island Indigo en Smokey slate.


Bij deze is er een embossingplate gebruikt met sneeuw effect. en het cardstock van SU in de kleuren waarook mee gestempeld is.  De tekst stempel is PTI.


Hierbij nog een eentje met de stempelset Lovely as a tree. Gestempeld in de kleuren Elegant Eggplant en Perfect Plum. Het paarse cardstock was nog uit de voorraad. Tekststempel en konijntje is van PTI.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

zondag 8 december 2013

Fotoshoot

  Afgelopen zomer hebben wij met onze broer en zus een fotoshoot gehad. Dit ter ere van onze 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders van 24 oktober jl.
Het was prachtig weer, beetje te warm, maar heerlijk zonnig. Anneke Troost van "Stijl fotografie" heeft de fotoshoot verzorgd.
De foto's zijn genomen bij de oude steenfabriek "de Bosscherwaarden".


Voor onze ouders hebben we daar een prachtig boek van gemaakt en nu moest er natuurlijk nog een voor ons zelf gemaakt worden.
Het boek is gemaakt na een voorbeeld van Katy Orta, super mooie albums maakt zij. En deze hebben we onlangs met 5 andere scrapvriendinnen gemaakt. Ieder met zijn eigen papier. Grappig om te zien hoe elk boek dan anders wordt door het gebruikte dessinpapier.


Het papier wat wij gebruikt hebben is van Carta Bella, en dan hebben we alleen het zwart/ecru dessins gebruikt, het cardstock is van Stampin up.


De bloemen die we hierbij gebruikt hebben zijn gestempeld met stempels van SU en bewerkt met embossingpoeder in verschillende tinten. Daarna uitgeponst met een pons. Heerlijk als stempel en pons op elkaar afgestemd zijn.


Wij zelf zijn zeer trots op het resultaat. Wat we jullie nu laten zien is een kleine impressie van het boek, want het hele boek zou teveel foto's geven om hier te plaatsen.


Weer een kruisje op onze "to do" lijst, de kerstkaarten zijn ook al geschreven. Het volgende project is het album die we voor de vakantiefoto's gemaakt afmaken dmv de foto's erin te verwerken. Dus eerst deze uitzoeken en dan kunnen ze erin. Want het boek is al maanden klaar. Misschien een klusje voor de dagen rond kerst en oud en nieuw.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

zondag 1 december 2013

gelukkig hij doet het weer.


Nu de problemen met blogger voor ons weer voorbij zijn, kunnen we jullie weer wat laten zien.
De kerstdagen komen er bijna aan, eerst nog het feest van Sinterklaas vieren en dan is Kerst aan de beurt.
De eerste kerstkaarten gaan een deze dagen op de bus, want anders heeft de familie in Canada de kaarten niet voor de kerst in de bus. Nederland moet nog even wachten.


Deze keer 2 kaarten met de stempel van SU:  Lovely as a tree.
Een superleuke stempel waar je snel een aantal kerstkaarten mee kan maken. Want dit jaar waren we laat voor ons doen. Teveel projecten die eerst moesten.
De stempel is gestempeld op Wisper White cardstock van SU.
Super papier waar je prachtig op kan stempelen. De kleuren inkt zijn altijd op elkaar afgestemd.
Bij de bovenste kaart : Basic Grey en Smokey Slate en de onderste kaart: Island indigo en Midnight Muse.
Naderhand hebben we de randen van de bomen bewerkt met SU glitter en een lijmpen, waardoor er een glimmer op zit. Op deze kaarten is dat nog niet te zien want dat hebben we na het fotograferen pas gedaan.
Nu alle kaarten nog van een groet voorzien en klaar.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins