woensdag 27 februari 2013

Lift Challenge # 36




Ook wij hebben weer eens meegedaan aan een challenge. Is toch leuk om het niet helemaal zelf te hoeven bedenken. Maar verder toch de vrijheid te hebben om er zelf iets mee te gaan doen.
Deze keer hebben we mee gedaan aan Lift Challenge en de opdracht was een z-kaart te maken.


Blauw is echt een favoriete kleur van ons.


 De kaart opengevouwen en hierna een close-up van de embossing.


De eerste kaart is gemaakt met papier van October Afternoon en verder is er gebruikt gemaakt van een embossingfolder Butterfly kisses van Crafts Concepts. De stempels zijn van Stamping Up en zijn bewerkt met distress inkt en glossy accents. De die is van Spellbinders.


De tweede kaart is gemaakt met papier van MMY en de die en stempel van de bladeren is  van Papertrey Ink  en de andere die is van Spellbinders.
De bloem is van Stamping Up en bewerkt met glossy accents.  De bladeren zijn gestanst van bruin cardstock en gestempeld met witte inkt van Papertrey Ink. De tekst ontbreekt nog maar die komt er als hij verstuurd gaat worden.
Maar om nu ook een wat meer lente kleur te gebruiken gebruiken wij ook graag roze gecombineerd met bruin of grijs.


Het was weer leuk om mee te doen en te zien wat de rest met de opdracht maakt.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

zondag 24 februari 2013


Vandaag is onze zus Jolanda jarig en hebben we deze kaart voor haar gemaakt. Het papier is ocotober afternoon. De stempel is van Stampin-up serie Fields.
De stempel bestaat uit 2 delen die je mooi op elkaar gestempeld krijgt met behulp van de stampin-magic.


We hebben ook inkt van Stampin-up gebruikt, 2 verschillende kleuren inkt namelijk Baja Breeze en Midnight Muse.

Vandaag weer lekker bezig geweest met challenges. Blijft kijken we gaan ze deze week posten.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


woensdag 20 februari 2013

Verjaardagskaart voor Nina


Vandaag in onze scrapvriendin Nina jarig en natuurlijk hebben we een kaartje gestuurd.
Het papier is van Ocotober Afternoon, en van deze lijn hebben wij juist de blauwe pagina's genomen.
Er zit maar een papiertje van deze lijn op de kaart de rest is aquarelpapier waarin wij wat bloemen hebben uitgestansd. Daarna het aquarelpapier bewerkt met distress inkt en een bruine fijnschrijver. De kaart is verder afgemaakt met wat rhinestones


Nina van harte gefeliciteerd met je verjaardag, geniet van deze dag.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

zondag 17 februari 2013

Challenge Oma Dee.


 Wij hebben gisteren weer een bezoekje gebracht aan paper and pictures en hebben daar zulke leuke dingen gekocht oa papier van carta bella en bazzillbasics kraft dessin.
Daar wilde we natuurlijk mee werken en dachten weer eens mee te doen met een challenge. Dit keer hebben we mee gedaan met Oma Dee challenge. Het is een sketch.


  De eerste is gemaakt door Marjan met papier van Carta Bella peacock's paradise. Wij vinden het erg mooi papier en een mooie stevige kwaliteit, met bijpassend cardstock. De randjes hebben we geinkt met Frayed burlap distress ink.


De stempel die gebruikt is van Stampin-up Fields, en de ondergrond stempel is van Hero-arts Friends. De inkten zijn ook van Stampin-up. Wij vinden het prachtig inkt en mooie kleuren. De stempel van de bloem is opgebouwd uit 2 lagen en we hebben gebruikt gemaakt van een stampin-magic.


Dit is de creatie van Ella, zij heeft gebruikt Bazzill basics dessinpapier Kraft. Ook een mooie zware kwaliteit papier. Het is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren oa rood en blauw.


De frame is gestanst van aquarel papier wat eerst bewerkt is met distress stain antique linnen, daarna door de embossingfolder gedaan, en dan met frayed burlap distress ink bewerkt.  De vlindersstempels zijn van Stampin-up en daarna uitgeponst. De stempel in gestempeld met donker bruin inkt en daarna met clear embossingpoeder gedaan.
De frame is van Paper Smooches. Die hebben leuke stans en stempelcombinaties welke verkrijgbaar is bij P&P. Heb je interesse ga dan snel naar de winkel en ga ze bekijken. Ze zijn prachtig.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


woensdag 13 februari 2013

dagje freubelen


Onlangs hebben we met een paar meiden gezellig zitten freubelen. Iedereen moest van tevoren een kaartje of iets dergelijks voorbereiden.
Hier laten we zien wat er die dag gemaakt is.
Kaartje 1 en 2  zijn door ons gemaakt. Het eerste kaartje is een techniek die we op internet gezien hadden en de vijfde poging was geslaagd.


 Het tweede kaartje is gezien op pinterest. Hij is wel een beetje dwars, kreeg hem niet beter op ons scherm. Terwijl de originele foto wel goed is blijft deze maar draaien op het scherm. ( dus even schuin kijken ) Ella heeft de hartjes gehaakt, erg leuk als je ook interesse in het haken van de hartjes hebt kijk dan op de site van Paper & Pictures, de 14 dagen van Valentine  Er staan nog meer leuke ideeën op.


Kaartje 3 en 4 zijn door de andere dames voorbereid. heerlijk om op zo'n dag niet te hoeven nadenken en gewoon een kaartje maken die door iemand anders bedacht is. Ook leuk is om te zien hoe anderen een kaartje voorbereid hebben.


Foto 4 is ook weer zo'n dwarse foto. ( LOL ). Het was een geslaagde dag we hebben het reuze naar onze zin gehad en dit moeten we zeker nog eens een keer doen.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


zondag 10 februari 2013

hoera we zijn jarig.


Hoera wij zijn vandaag jarig, en niet alleen wij tweeën maar ook onze moeder. En zij heeft een mooie leeftijd bereikt van 75 jaar. Deze kaart hebben we voor haar gemaakt. Het papier is van October afternoon, Farmgirl. Het papier is wel onze favoriete kleuren bruin, blauw.


De stempel is van Papertray ink. en de inkten van Stampin-up. Wij zijn helemaal weg van die inkten, je kan er erg mooi mee stempelen. De stempel bestaat uit 3 verschillende lagen om tot de compositie te komen.  We hebben gebruik gemaakt een stempel-magic van stamin-up om de stempel mooi op elkaar te krijgen.

                                     

Gisteravond hebben we een gezellige avond gehad en onze moeder blaast hier haar kaarsjes uit op de taart die we zelf gemaakt hebben.


Dit is tot nu toe alle kaarten die we ontvangen hebben van vrienden en familie.


Nadat de visite weg was hebben we het huis weer aan kant gemaakt,en |rakker zat zo mooi op de stoel naar Henk te kijken die van de trap af kwam lopen. Ja dat is een portret die rakker.
Vandaag was het weer zover, bloemen in een vaas is niet geschikt voor ons. |Rakker had de vaas in 15 minuten kapot gegooid en de bloemen eruit. Hij wil overal uit water drinken, en dan sneuvelt er  wel eens een vaas. Nu staan ze in een plastic mengkom, die kan hij tenminste niet kapot gooien.
Wie weet een tip om hem dit af te leren?

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

maandag 4 februari 2013

winterse lay-out


Zoals beloofd hierbij nog de tweede winterse layout die we gemaakt hebben met papier van Carta Bella.
Het papier past precies bij de kleuren van de foto's. Deze is gemaakt voor onze zus.
 De sterrenstans is van timholtz, net zoals het negatiefstrook.


Gisteren hebben we een heerlijk dagje gefreubeld. We hadden ieder een project voorbereid, en we hebben alles af gekregen. We gaan er gauw foto's van maken zodat we ze ook aan jullie kunnen laten zien.

bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.