woensdag 28 juli 2010

Lay-out Mamma Razzi

Toen we het papier van Bo Bunny Mamma Razzi zagen wisten we gelijk daar moeten we iets mee doen. Vooral de foto's van vakantie in London kwamen hiervoor in aanmerking vanwege de kleur. De vakantie is al van een tijd geleden nl 1994. We zijn toen eind november 5 dagen naar Londen geweest. We hadden toen lekker herfstweer, wel fris maar een zonnetje. We hebben heel veel gezien, en natuurlijk 1 dag wezen christmas shopping.

De eerste dag dat we in londen waren zijn we naar de wisseling van de wacht bij het paleis geweest. Alleen zijn die "mannen"niet in het rood, maar in het winters grijs gekleed. Daarom komen de foto's mooi uit op het papier.
Die filmstrips van Tim Holtz is erg leuk om mee te werken. Op de bovenste foto hebben we het op een strip papier geplakt, met de uiteinden om gerold.
op de foto hierboven zie je de bovenkant van de lay-out, daar hebben we de filmstrip losjes over het papier gedrapeerd, met hier en daar een gluedot om het te bevestigen. De bloemen zijn witte papieren bloemen van Prima Marketing, bewerkt met zwarte, grijze en bruine Distress ink, knopen en lint.
We hadden nog wat items over van ons Mamma Razzi boek en hebben dat leuk hierop verwerkt.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


zondag 25 juli 2010

Opdracht en geboortekaartje

Afgelopen week heeft een collega van Ella een meisje gekregen en daar moest natuurlijk een zelfgemaakt kaartje naar toe.
Dit is het resultaat. Een leuk babypakje op een kaart geplakt. Het papier is een oude lijn van MME. Maar het blijft altijd leuk papier.

Verder zijn we bezig met een opdracht om een boekje te maken over een meisje van 7 jaar wat vorig jaar is overleden.
Dit is de kaft, alleen hebben we de foto van het meisje er nog niet opgeplakt, omdat het te persoonlijk is.
Het boek wordt gemaakt met papier van Heidi Grace, met leuke embellisments. En verder wordt er gebruik gemaakt van vlinders en ballonnen.


Wij vinden het een eer om het boek te mogen maken.
Het is nog niet helemaal klaar we zijn ongeveer op de helft en we hopen volgende week het boek af te kunnen maken. Want de week erop zijn we weer druk met allerlei nieuwe dessins die Truike weer dan heeft meegenomen van de CHA in Chicago.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.
We willen iedereen een fijne vakantie wensen, voor ons duurt het nog even.

dwytter sketch 43

We hebben weer meegedaan met de challenge dwytter sketch nr 43. Het weer is toch niet echt lekker om buiten te zitten, dus hebben we lekker zitten freubelen.
De kaarten zijn gemaakt met papier van Cosmo Cricket de serie Delightful.
Lekker met felle kleuren.

De eerste kaart is gemaakt door Ella. De kaart is gemaakt met de cuttlebug en een nestabilitie.

De tweede kaart is gemaakt door Marjan met een stempel van Stampin Up. De sketch is een leuk ontwerp van Nina.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

woensdag 21 juli 2010

Cards & Things challenge 41

Afgelopen weekend was Nina bij ons om lekker een dagje te freubelen. Zij moest haar kaart voor de challenge van Cards & Things nog maken, toen hebben wij besloten om gelijk mee te doen. Het moest een kaart zijn met bepaalde kleuren, namelijk bruin, oranje en roze. Dat zijn niet de kleuren waar wij zo mee zouden gaan werken. Toen de kaarten klaar waren, vonden we het toch een leuke kleuren combinatie. Eentje die we beslist nog weleens in die kleurencombinatie zouden doen.

De bovenste kaart is gemaakt door Marjan met papier van Echo-park. Het zijn de achterkanten van de verschillende dessins van de papierlijn. Dit was precies de kleuren die we nodig hadden voor de challenge. De stempels voor allebei de kaarten zijn van Stampin-up.


De tweede kaart is gemaakt door Ella en papier is van My Minds Eye, gecombineerd met een andere lijn waar de naam niet meer bekend van is. Zo zie je dat je papierenlijnen met elkaar kunt combineren. Helaas is de bovenste stempel niet duidelijk op de foto te zien, er is een te lichte kleur roze gebruikt.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

zondag 18 juli 2010

meidendag scrappen

We hadden een meidendag. Vandaag zij Nina en Jolanda ( onze zus) een dagje wezen kaarten maken bij ons. Nou ja meiden er was 1 jongen nl. Rakker.
Marjan en ik hadden een kaart bedacht om met zijn vieren te maken.

Om half 12 was iedereen er en hebben we eerst lekker thee en koffie gedronken met een stuk gebak. Toen zijn we aan onze gezamelijk kaart begonnen.

Rakker en Luna kwamen geregeld meehelpen ( van de wal in de sloot. ) Om half drie hebben we lekker geluncht in de tuin.
Na de lunch ging Nina werken aan haar DT-werk voor de challenges en hebben wij gezellig meegedaan. Dus als de challenges komende week geplaatst gaan worden hebben wij onze kaartjes al klaar.
Het is leuk om te zien hoe iedereen met een sketch of kleurencombinatie een kaart maakt.
Nina had voor ons drieeen een schattig klein tasje met een paar merci erin gemaakt. Super leuk.
Dank je wel Nina.

Het papier is van Cosmo Cricket en zoals je ziet is iedere kaart toch weer anders geworden. Het is een pop-up kaart van splitcoasters. Wij hebben de maten aangepast naar ons model.

De stempels zijn van Stampin up. Nina had een gedeelte van haar collectie meegenomen.

En alle vier hebben we met dezelfde stempel gewerkt. Dat zagen we aan het eind toen de kaarten klaar waren. De stempels van vlinders waren dus zeer geliefd.

De dag was snel voorbij, het was zo half 7, toen de boel maar opruimen en afscheid nemen.
Het was een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.
Komende week zullen jullie de andere kaartjes op ons blog gaan zien.
Bedankt voor het kijken , groetjes de twins


woensdag 14 juli 2010

Zomerse LO

Zoals beloofd de Lo die we afgelopen zondag gemaakt hebben. Het is een foto van een van onze vakanties in het mooie Denemarken, Fjellerup strand.
Het papier is van SEI `On the Coast `, we vinden vooral deze kleuren erg mooi van die lijn.
Toen wij dit papier zagen wisten we gelijk wat we ermee wilden maken.

We hebben met knopen een golfslag geprobeerd na te bootsen. Het was wel zoeken naar de juiste kleuren. Meestal zijn ze te blauw of groen. Daarom hebben we het wat opgevuld met witte/doorzichtige knopen.

Bij Paper & Pictures zijn erg leuke nieuwe charms, helemaal super. Deze flip-flops komen daar dan ook vandaan.

Van de restjes hebben we natuurlijk wat kaartjes gemaakt. Heerlijk zomers.

De kaart hieronder is verstuurd naar iemand die vandaag jarig is. Van harte gefeliciteerd.
Hij is gemaakt naar een oudere challenge van DWYT. Wij hadden die week helaas geen tijd om mee te doen, maar de challenge vonden we leuk om toch een keer te gebruiken.

We hebben bij deze kaart de nieuwe embosfolders van Tim Holtz gebruikt. En ook hebben we wat van de schelpen uitgeknipt uit het papier.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

zondag 11 juli 2010

dwytter sketch 41

Deze week hebben we niet veel tijd gehad om iets te maken. We moesten afgelopen nacht werken in de dienstapotheek. De dienst begon om 17.30 uur en eindigde zondag om 10.00 uur. Het was een lange warme dienst. Marjan had gisteren ook nog geholpen bij Paper and Pictures.
Toen we vanochtend om 11 uur thuis kwamen hebben we eerst nog even wat geslapen. Want in zo'n nachtdienst mag je wel naar bed, maar we slapen niet echt. We moesten om te beurt totaal 4x uit bed om klanten te helpen. De eerste om 01.45 en de laatste om 7.30 uur. Toen zijn we er maar gelijk uit gebleven.
Vandaag hebben we de laatste 2 kaartjes gemaakt voor de Cards only en de dwytter. Het papier is van American crafts I Do. De chipboard figuurtjes zijn van Maya Road, gekleurd met 2 kleuren distress ink, Foresst Moss en Bundeld Sage.

Verders hebben we nog een leuke Lo gemaakt en met de restjes 2 kaartjes, die houden jullie te goed van ons.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

woensdag 7 juli 2010

ze groeien lekker.

Hier een update van onze kittens. Ze groeien lekker, zijn af en toe erg stout. Allebei hebben ze hun inentingen en chip gehad, en daar is vooral Luna een dagje niet lekker van geweest. Ze is zelfs terug geweest voor een pijnstiller.

Ze liggen hier lekker bij elkaar. Ze zijn niet altijd samen zo rustig, want als de een wakker is wordt de andere wel wakker gemaakt om mee te spelen.

Onlangs was er in Cothen een kersenfestival en daar waren hele leuke kraampjes waar je leuke en lekkere dingen kon kopen. Dit mandje hebben we gekocht om scrapspullen in te bewaren zoals lapjes stof, crop-a-dile enz. Natuurlijk moesten Luna en Rakker het maandje eerst uitproberen.
Is het geen plaatje hoe onze kerel in de mand zit?
Hebben jullie het al gezien?? Het Fairy-tale weekend komt er aan. Namelijk 1,2 & 3 oktober a.s.
Dit wil je niet missen. Er is keuze in Queen , dutchess, princess en lady. Ook komen er meerdere buitenlandse teachers van bekende scrapfirma's. Kijk even op de site van P&P voor alle informatie en als je zin hebt kun je je gelijk aanmelden.
Hopelijk hebben we het weekend weer tijd om wat nieuws te maken zodat we jullie weer iets kunnen laten zien, want we moeten ook nog iets voor het nieuwe CO maken. Het meeste hebben we gelukkig al af.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.zondag 4 juli 2010

Het Mammarazi-boek

Vorige week zaterdag hebben we bij Paper & Pictures een zeer leuke workshop gevolgd met als papier Mammarazi van Bo Bunny. Wij waren helemaal weg van dit papier. Truike heeft deze workshop voorbereid en het is helemaal top.


We moesten het boekje van een vel chipboard helemaal zelf maken. Wij gaan de foto's later toevoegen, want we gaan pas in september op vakantie en die foto's willen wij hierin doen. Het boekje is nu helemaal klaar, er passen wel heel veel foto's in.

Aan de voorkant van de kaft is ook een miniboekje in gemaakt. Bij de workshop zat heel veel leuke dingen waar we mee konden freubelen.

Gisteren kwam onze moeder langs met een bosje bloemen. We vinden hem zo schattig. Mams bedankt.
We hopen dat het gauw wat koeler wordt buiten, dit is veel te warm. Maximaal 25 graden op de dag is lekker, maar niet 35 graden. Vooral op het werk bij Marjan is het erg warm, want de airco is kapot. Het is er binnen in de apotheek 31,5 graad.
Gelukkig hebben we thuis boven op de slaapkamer airco, en met de open trap in de woonkamer komt de koele lucht ook naar beneden. Dus kunnen we wel lekker freubelen voor de nieuwe CO.
Eerst hebben we vandaag het Mammarazi boek afgemaakt met de nieuwe The Cinch. Dat is een super bindmachine. We hebben het bij P&P gekocht. Het heeft vele voordelen boven de Zutter, we kunnen het jullie zeker aanraden.

Als jullie nog interesse hebben voor de digitale tijdschriften en boeken van TruikeBron.com ga dan nog snel naar de site. De actie is nog maar een paar dagen geldig. Je krijgt er ook een leuk kadootje bij.
Oh wat leuk, we zijn al 20.000 keer bekeken, dat geeft een goed gevoel.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.