woensdag 30 juni 2010

babykaart en lekker zomers

Een van onze volgers heeft onlangs haar eerste kindje gekregen, en daarom hebben we leuk kaartje gemaakt om de gelukkige ouders te feliciteren.
Het papier is van MME de roze lush serie.

De binnenkant van de kaart hebben we ook versierd. De stempel is een mini van Magnolia en een hele oude stempel die we juist leuk vinden bij geboortes.

Bij Paper & Pictures hebben ze hele leuke embossingfolders van Tim Holtz. Marjan heeft met een van de folders ( je koopt ze per 2 stuks) een leuke zomerse kaart gemaakt. Na het embossen is er lichtjes met distress ink en een dabber over de kaart gegaan. Het papier is van Imaginisce de nieuwe zomerserie.

Aankomend weekend gaan we eerst aan een opdracht werken, we gaan een mini-album maken over een zeer speciaal persoontje.
Vandaag hebben we nog leuke kaartjes gemaakt voor P&P, maar die kunnen we hier niet laten zien. Die worden op een andere plaatsje getoond.
Hebben jullie al de leuke actie van TruikeBron.com al gezien. Het is echt een super aanbieding.
Zijn jullie nu nieuwsgierig geworden, ga eens kijken op haar site.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

zondag 27 juni 2010

DWYT sketch nr 39

Deze week hebben we meegedaan aan de DWYT sketch. We hebben ieder een kaartje gemaakt, eentje is voor iemand die de sleutel van hun nieuwe huis gekregen heeft en de andere is voor iemand die deze week gaat trouwen.

De bovenste kaart is gemaakt door Ella met papier van MME de serie Lush. Het is prachtig papier en de stempel is van Teresa Collins.
De andere kaart is gemaakt door Marjan met papier van Magnolia, de blauwe weddinglijn. Het is een romantisch kaartje geworden. De stempel is eveneens van Magnolia.
De charm is verkrijgbaar bij P&P, zij hebben een heleboel leuke nieuwe charms.
Gisteren hebben we een prachtige en gezellige workshop gevolgd bij P&P. Het boekje is nog niet helemaal af, en zodra hij deze week klaar is zullen we de voorkant volgende week laten zien. De foto's moeten nog genomen worden in onze zomervakantie.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

woensdag 23 juni 2010

onze lieve poesjes

Wat een "schatjes", nou ja af en toe kunnen ze behoorlijk kattekwaad uithalen met z'n tweetjes. De plant op de slaapkamer is vandaag in de kliko beland, omdat ze er elke keer bladeren uithaalden. Papierenbloemen op je knutselwerkjes zijn ook zeer geliefd. Ze zitten in hun pre-pubertijd. Ze zitten overal aan en in, alles willen ze ontdekken. Hier ligt Luna naast het beeldscherm te slapen.
Ze klimmen via de rugleuning van de stoel, over je schouders in de computerkast. Ondertussen krijg je de gekste dingen op je beeldscherm, omdat ze op je toetsenbord staan te dansen.

Na al dat spelen worden ze wel moe en gaan ze slapen op een kussen. Deze onderste foto is zondag genomen, terwijl wij aan de tafel zaten te freubelen, liggen zij lekker dichtbij je te slapen. Gelukkig kan je dan opschieten. We waren aan het werk voor de nieuwe Cards Only.


We zijn helemaal niet negatief over onze schatjes, soms doen ze dingen die niet mogen en worden ze bij hun nekvel gepakt en gestraft. Maar dan kijken ze je zo lief aan, dat je gelijk spijt krijgt van je actie. Ze kijken met zo'n blik van: sorry ik kan er ook niets aan doen.
Ze groeien goed, we moeten alleen Luna apart eten geven, anders eet Rakker alles op. Vorige week was Luna maar 50 gram gegroeid en Rakker 200 gram. Nu deze week groeit Luna weer goed.
Zaterdag gaan we weer een workshop volgen bij P&P en misschien zien we jullie daar wel. We hebben er zin in de workshop Mama razzi. Dit boek gaan we vullen met foto's van onze vakantie in september.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

zondag 20 juni 2010

Never ending kaarten

Eindelijk hebben we de never ending kaarten die bij het Maggi-event gemaakt zijn zelf ook gemaakt. We hadden ze al een hele tijd klaar liggen, maar de stempels moesten we nog steeds inkleuren. Marjan heeft het in de thema piraten gedaan en Ella in princessen stijl. Het lijkt heel moeilijk om te maken, dat is het helemaal niet. Je moet alleen heel secuur werken, anders kan de kaart niet blijven draaien.
Wil je het ook eens proberen kijk dan op You tube, daar zijn genoeg filmpjes waar het precies uitgelegd wordt. Het was heel leuk om te doen. Moon had dit kaartje bedacht voor het Maggi event.

Vandaag ging het freubelen wel lekker snel. De poesjes waren heel moe en hebben heerlijk naast ons op de stoel liggen slapen. We hebben vanmiddag Vaderdag bij onze ouders gevierd en hebben de poesjes mee genomen. Daar zijn ze lekker druk geweest, dus nu liggen ze weer lekker te slapen.
We hopen dat jullie allemaal een prettig weekend hebben gehad, het was geen weer om lekker buiten te zitten, dus dan maar binnen aan de freubeltafel.
Bedankt voor het kijken op ons blog; groetjes de twins.


zondag 13 juni 2010

Zo ons werk voor het komende SBM is ingeleverd, en het nieuwe papier voor CO nr 15 hebben we meegekregen. We gaan kaarten maken van het papier van : Melissa Frances, Jenny Bowlin en Bo Bunny.

Het zijn leuke kleuren en er zitten al een heleboel lintjes bij en zelf hebben we nog wat bloemen e.d. meegenomen. Dus we zijn vandaag al druk geweest en hebben een serie bijna af. Maar het is niet altijd gemakkelijk om te freubelen, zeker niet als je twee van de schattige kittens hebt ronddwarrelen. Rakker wilt altijd meehelpen, maar soms van de wal in de sloot. Gelukkig viel het vandaag mee want ze waren vanochtend bij onze ouders op de koffie geweest en toen hadden we ze allebei meegenomen. Zodat ze ook daar in huis kunnen wennen en dat is dan gemakkelijk als wij op vakantie gaan. De kittens gaan dan bij onze ouders logeren. Vandaar dat wij ze nu vast een enkele keer meenemen zodat ze ook aan dat huis kunnen wennen.

Toen we vanmiddag terug waren hebben ze gelukkig eerst een hele tijd liggen slapen, want ze waren erg druk geweest in een voor hun nieuw huis.
Vorige week melden we jullie al dat onze tuin klaar was, heerlijk geen rommel meer om het huis en nu kunnen we lekker gaan genieten in onze tuin.
De eerste foto was de oude situatie toen de klinkers al uit de tuin waren weggehaald.

De tweede foto is het eindresultaat en we zijn er erg trots op. Onze vader heeft een hoop werk verricht en zelf hebben we meegeholpen zover we konden. Er staat nu vooral zomergoed in en dan gaan we in het najaar de vaste planten toevoegen.
Alleen staan er wel veel stoelen op de foto maar dat komt omdat we die avond een barbecue hadden met onze Canadese familie (die erg gezellig was verlopen )


Ook laten we jullie nog een Lay-out zien van onze kittens. Het papier is van Prima Marketing.
De sketch is van Loes, en wij vonden hem zo leuk dat wij hem gebruikt hebben. Loes bedankt voor de leuke sketch van een LO. Op de foto zie dat ze overal op zitten en zelfs in de vensterbank. De planten zijn niet echt veilig voor ze. Straffen is niet gemakkelijk want 5 tellen later zitten ze gewoon weer in de vensterbank, met hun achterwerk in de planten.

Nou nog even de tuin water geven en dan is het zo bedtijd. Nog even een kopje thee drinken en dan lekker onder de wol voor weer een week werken.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


DWYT sketch nr 37

We hebben ook deze week een tweetal kaartjes gemaakt met de sketch. Marjan heeft het eerste kaartje gemaakt met het papier van My Minds Eye "Sophie"

En Ella heeft gewerkt met het nieuwste papier van Magnolia "Something Old, something New". Het is niet helemaal volgens de regels van de DWYT, maar dit kaartje is voor een collega die aankomende week gaat trouwen. Ella heeft de creme/gouden lijn gebruikt en de andere is een lichtblauwe lijn. Ze zijn allebei super mooi.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

dinsdag 8 juni 2010

Lay-out Luna en Rakker

Zondag hebben we onder andere deze Lo gemaakt van onze schattige kittens. Ze zijn zo aandoenlijk om te zien. Het is alleen niet zo handig als je wilt scrappen en de kittens dan net wakker zijn, want dan willen ze op ook op tafel meedoen.


De Lo is gemaakt met MME: Oh Sophie. en ze liggen heerlijk in hun mandje te slapen. Nou ja Rakker is wakker geworden van de flits. Hij is "gek" op foto's maken want als hij de flits ziet dan komt hij gelijk naar je toe.

De bloem rechtsboven is gemaakt van een strook papier die om de centimeter is gerild en dan gevouwen.
Het is jammer dat de foto van deze Lo last heeft van de flits, maar ja het idee is wel zichtbaar.
De andere Lo laten we jullie later zien samen met wat foto's van onze kittens helpen met scrappen. Maar daar moeten we eerst het fototoestel voor leegmaken.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

zondag 6 juni 2010

dwyt nr 36

Hallo allemaal, wij hebben weer meegedaan met de dwytter nr 36. We hebben 2 verschillende kaartjes gemaakt. Deze is door Marjan gemaakt en bedoeld voor een nieuwe wereldbewoner. Het papier is Road Show van Fancy Pants.

De volgende de kaart is voor iemand die binnenkort jarig is en is gemaakt door Ella. Het papier is I Do van American Crafts.

Verders hebben we het project voor het volgende SBM afgemaakt en kunnen we het aankomend weekend bij Paper & Pictures inleveren. Ook hebben we nog 2 Lay-outs gemaakt natuurlijk van Luna en Rakker. Maar het is nu te donker is huis om te fotograferen, dus die houden jullie deze week te goed. Het is wel lastig freubelen met 2 jonge poesjes. Ze willen er constant bij en zitten overal aan.
We hebben de achtertuin helemaal opnieuw ingericht, nieuwe bestrating en planten. Eindelijk is het af, de foto's laten we nog wel zien.
Nu hebben we lekker 2 dagen vrij om te spelen met de poesjes en proberen nog wat projecten die in de tasjes staan af te maken.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


woensdag 2 juni 2010

Tracie Hudson

Dit boekje hebben we twee maanden geleden gemaakt tijdens een workshop van Tracie Hudson bij P&P. Onlangs hebben we de foto's erin verwerkt en de boekje afgemaakt. Dit boekje gaan we kado geven aan onze zus.

Het is een romantisch boekje geworden met als thema de famliy met daarin foto's van beide opa en oma's, van onze ouders toen ze nog klein waren en wij zelf allemaal klein en onze laatste groepfoto gemaakt bij een fotograaf.

Het papier is van Prima Marketing en het boekje is een standaard boekje van canvas en transparante pagina's.
Tussen de twee volgende pagina's zit zo'n 30 jaar tijdsverschil. Toch leuk om al die oude foto's te hebben.
In het pakket zaten heel veel leuke bloemen en embelishments.
Nou hopen we snel tijd te vinden om het tweede boekje voor onszelf te maken , deze willen we ook een beetje uitbreiden met een paar extra pagina's.
Gelukkig zijn we binnenkort een paar dagen vrij van ons werk, en hopelijk hebben we ook een dag om te freubelen. Maar ja de tuin met nieuw straatwerk is nu ook klaar en moet nog beplant worden, dus dat staat ook op de agenda.
Ja zo is iedereen altijd lekker bezig.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins