woensdag 28 april 2010

kaartjes "van restjes papier"

Afgelopen weekend hadden we kaartjes gemaakt met onze oudere papierlijnen. Twee hebben we er al laten zien en hier zie je er nog twee kaartjes. Het is wel leuk papier om mee te werken.

De digistamp is gekleurd via de computer , de stempels zijn van Marjan's blog. Zij maakt leuke tekst digistamps.
Verder hebben de sunshine award gekregen van Heidi en Kelly. Dames bedankt voor dat jullie ons belonen met deze award en bedankt voor de lieve berichtjes die wij altijd van jullie krijgen

En als alles meezit krijgen de abonnee's de cards only zaterdag in de bus. Ze zijn woensdag met de 48 uurs post verstuurd. We zijn benieuwd wat er voor moois deze keer in staat. De cover is al super.

Hopeliijk genieten jullie allemaal van een mooie koninginnedag.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.


zondag 25 april 2010

DWYT sketch nr 30

Vandaag hebben we weer samen mee gedaan aan de DWYT sketch nr 30. Deze is gemaakt door Nina. We vonden het een leuke om te maken.
Marjan heeft papier van October Afternoon gebruikt uit onze oude doos.

Ella heeft Upsydaisy design serie Enchantect gebruikt.
Ze zijn allebei heel verschillend geworden.


Verder hebben we voorbeeldkaartjes gemaakt voor het Maggie-event van P&P aankomende 7 en 8 mei. We hebben al een paar items gezien, en het ziet er fantatisch uit. Als je twijfelt moet je je gewoon aanmelden. Je zult geen spijt krijgen.
Ook de nieuwe Maggie stempels zijn erg mooi.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

woensdag 21 april 2010

MAGNOLIA-EVENT EN KITTENS

Ja ons huishouden wordt uitgebreid met 2 kittens. Volgende week gaan we op kraamvisite, en dan gaan we onze 2 kinderen kiezen. Je wordt er zo verliefd op die kleine popjes.
We denken dat we het lapje en de licht grijze kitten nemen, maar de beslissing valt als we daar zijn. We houden jullie op de hoogte.


Op vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei organiseert P&P weer een Magnolia-event. Beide dagen staan dan in het teken van Magnolia stempels, papier en embellishments.


Je maakt 3 verschillende projecten tijdens de workshop en een leuke make & take in de winkel. Je ontvangt een overzichtelijke hand-out van alle workshops met foto's en beschrijving. De opzet is hetzelfde als die van afgelopen winter. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de alllernieuwste Magnolia stempels, waaronder de fairy-tale collectie, die binnenkort uitkomt.
Uiteraard ontvang je ook een limited edition stempel die speciaal voor P&P ontworpen is door Pauline van Magnolia. Na afloop krijgt iedereen een leuke kadootje.
Heb je zin in een leuk en gezellig dagje uit? Schrijf je dan in via de website Paper&Pictures
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.

zondag 18 april 2010

Tassen

De tassen van vilt zijn helemaal klaar, het was wel even stoeien met de hengsels want wat wij wilden lukte niet helemaal. Ieder heeft zo'n ze eigen kleur zodat we nooit met de verkeerde tas de deur uit kunnen gaan.

Achterop de tassen hebben we een vak genaait met daarin een grote rits. Dit dan handig voor je sleutelbos.
Verder hebben we de tassen versierd met bloemen en meerdere vakken die wel of niet afgesloten kunnen worden. Ook in de binnenkant zit een extra vak met een rits ( wat met een naaimachine is bevestigt)

De zijkanten hebben we ook voorzien van een vakje voor pennen e.d. en aan een kant hangen nog leuk wat bedels, knopen en lint

Het was een hele klus maar het eind resultaat is best wel geinig. Wel een verschil met de bruine tas van de workshop van een paar weken terug. Deze neemt wel wat meer tijd in beslag.
We hebben de zijwanden van de tas wel verstevigt met chipboard welke bekleed zijn met stof zodat de tas zeker rechtop blijft staan.

Verder hebben we vandaag lekker gerommeld en het aantal plastic tassen op de stoel is zeker verminderd. Het voelt wel voldaan zo'n dag, want we hebben ook het adresboek afgemaakt dat bedoeld is voor onze moeder. We moesten alleen nog een aantal maggie's inkleuren en de schrijfvellen printen. Het model staat in deze SBM en nu nog eentje maken voor onze zus.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins



DWYT sketch nr 29

Deze week hebben we weer 1 kaartje gemaakt voor de dwyt-sketch. Het papier is van Tilda en de stempel is Unity Stamps
Deze kaart gaat deze week op de post naar een jarige. Van harte gefeliciteerd.

Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins


woensdag 14 april 2010

DWYT sketch nr 28

Jurre wordt vrijdag a.s. 3 jaar en ik had nog geen kaartje klaar liggen. Dus even een kaartje maken met de DWYT sketch zodat we deze week toch nog even meegedaan hebben.

De papierlijn is van October Afternoon, de vorige collectie, en de stempel is van Stampavie en ingekleurd met de derwent potloden. Het was alweer een tijdje geleden dat ik daar mee gewerkt had.
Hopelijk hebben we aankomend weekend weer lekker tijd om te freubelen voor onszelf, want dat is de laatste 2 weekenden er wel bij ingeschoten. We moeten eerst eens een paar projekten afmaken voordat we aan iets nieuws kunnen beginnen. Maar ook dat is wel lekker dan zijn er weer een paar tasjes minder op de stoelen.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins

zondag 11 april 2010

workshop Tracie Hudson, Prima marketing

Afgelopen weekend was er bij Paper & Pictures een zeer geslaagde workshop weekend met Tracie Hudson. We hebben een mini-album en 2 Lay-out's gemaakt. Er is gebruik gemaakt van het allernieuwste papier en bloemen van Prima Marketing.


Vrijdagavond hebben we het mini-album gemaakt en zaterdagmiddag de lay-outs.
Beide waren zeer geslaagd. Er werd veel bloemen gebruikt, een van onze favoriete embellishments.

Na afloop van de workshop van zaterdagmiddag hebben we nog even wat gedronken in de winkel. Hou Truikebron.com in de gaten want daar komt nog iets leuks op.


Dit was een deel van Papergirlz die vrijdagavond de workshop hebben gevolgd samen met Tracie.

Helaas kunnen we verders niets nieuws laten zien, want we moesten werk in leveren voor SBM.
Hou de site van Paper & Pictures in de gaten want er komt zeer leuk nieuws aan.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins.



maandag 5 april 2010

Pasen 2010

Als eerste willen we iedereen nog een fijne 2de paasdag toewensen en het weer is gelukkig nu beter dan gisteren. We hebben afgelopen week een paar leuke dingen gekregen van lieve mensen. Allereerst een schattig kaartje gemaakt door onze zus. Het papier en stempel is van Magnolia.

Van Jolanda Meurs hebben we een doos eieren en 2 leuke paaszeepjes gekregen. Heel lief en schattig. We hebben gisteren heerlijk een paar eitjes met het ontbijt opgegeten.

Van onze ouders hebben we een leuk paasei gevuld met een plantje gekregen en die staat heel gezellig naast het ei wat we gemaakt hebben bij een workshop van P&P


Gisteren hebben we naast ons werk voor het komende SBM ook nog een paar mannenkaarten gemaakt. Onze voorraad hiervan was helemaal nul. Onlangs hadden we een leuk paperpad gekocht van Graphic 45. Ze hebben dit seizoen een schitterende mooie mannenlijn gemaakt.
Hier 2 voorbeelden ervan.






Afgelopen zaterdag hebben we een blog award ontvangen van Jolanda Cuper. We zijn blij met dit award Jolanda bedankt.

10 dingen over onszelf:
1. Wij zijn een tweeling die samen in een huis wonen.
2. We zijn dol op onze familie en doen heel veel dingen samen.
3. We werken allebei in een apotheek en dat doen we al 26 jaar.
4. Onze favoriete hobby is scrapbooking en kaarten maken.
5. Tuinieren is ook een hobby van ons. Lekker je tuin gezellig maken met allerlei planten in kleur.
6. Paper & Pictures is onze favoriete shop waar we regelmatig te vinden zijn.
7. We kijken regelmatig op blogs om zo kontacten te onderhouden en ideeen op te doen.
8. Poezen zijn onze "kinderen"en we hopen snel weer paar door het huis te hebben rennen.
9. Vakantie is iets wat we gezellig vinden met onze broer en zus.
10. Een zondag zonder freubelen is geen zondag.
Deze award geven wij door aan iedereen die wij kennen.
Bedankt voor het kijken op ons blog, groetjes de twins